top of page

Benieuwd wat
wij voor u kunnen
betekenen?

OVER ONS

Livin’ bestaat uit een enthousiast team van 4 medewerkers. Elk van ons heeft zijn eigen specialiteit, uitlopend van interieurontwerp, projectmanagement  tot styling. Maar wat we gemeen hebben is de passie voor het creëren van mooie, functionele ruimtes. Wij maken het liefst ontwerpen met de gebruiker, bewoners en medewerkers. Hierdoor ontstaat  een ontwerp wat past bij de organisatie en de mensen.

Onze visie

Iedereen is het erover eens: je huis moet een fijne plek zijn om te vertoeven. De esthetica van de inrichting zijn net zo belangrijk als de praktische kant ervan. Deze opvatting is helaas vaak nog niet doorgedrongen tot de werkomgeving of zorginstellingen. Deze gebouwen zijn meestal ingericht vanuit praktisch oogpunt en zijn daardoor vaak grauw en onpersoonlijk. 

 

Livin’ laat zien dat het ook anders kan. De ontwerpen van Mireille van Driel leven. Ze ademen inspiratie en zijn er op gericht om mensen vrolijk te maken. De ruimtes die we creëren zijn kleurrijk en voelen direct comfortabel. Wij maken interieurconcepten op maat , van een klein ontwerp tot complete gebouwen.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het uitvoeren en inrichten van een gedeelte of van het hele concept. Om te zorgen dat alles op elkaar is afgestemd kunnen wij de afstyling verzorgen met nieuwe- en tweedehands producten. 

Dat is waar wij voor gaan: gebouwen waar je blij van wordt!

“Wat ik maak, maak ik met liefde! Als je een gebouw met liefde en aandacht inricht, maak je mensen blij. En wat is er nu mooier dan blije mensen!”

- Mireille van Driel (eigenaar Livin’)

bottom of page