top of page

WAT KLANTEN
OVER ONS
ZEGGEN

Benieuwd wat
wij voor u kunnen
betekenen?

Livin ontwerp

Ons ‘blije’ gebouw draagt bij tot respectvol omgaan met de schoolomgeving.

Joseph Dekkers - Directeur Da Vinci College Roosendaal 

Een overleg van een klein half uur was in 2015 voldoende om Livin’ de opdracht te gunnen om onze nieuwe school in te richten: “Wij maken blije gebouwen.”  Wie wil dat nu niet? En of dat gelukt is. De school is in september 2016 in gebruik genomen. De talloze bezoekers zijn onder de indruk van het gebouw en de inrichting. Met een goed gevoel voor wat een omgeving nodig heeft, hoe de gebruikers daarbij te betrekken en met steeds het beschikbare budget voor ogen heeft Livin’ een voor een schoolomgeving gedurfd interieur ontworpen.  Hierin is juist het tegenovergestelde van hufterproof inrichten uitgangspunt: werken met kwetsbare materialen, fijne kleuren, mooie details. Het heeft geleid tot een school die er een jaar na opening nog steeds mooi en netjes uitziet. Niet één van de vele sierflessen is gesneuveld. Ons ‘blije’ gebouw draagt bij tot respectvol omgaan met de schoolomgeving. Alle complimenten voor jullie, dames. Voor mensen die op een andere manier naar de inrichting van hun schoolgebouw willen kijken, maak een afspraak en laat je, net als ik, inspireren.

Livin ontwerp

"Een enthousiaste en bevlogen ontwerper die ook veel aandacht heeft voor de finishing touch" 

Janna Roozendaal - Directeur bij TWB

Mireille is een creatieve duizendpoot. Zij heeft voor onze organisatie TWB (Thuiszorg West-Brabant) een nieuw inrichtingsconcept gemaakt met veel aandacht voor het welbevinden van onze medewerkers. Zo is een kleurrijke huisstijl ontstaan die zij heeft toegepast op ons hoofdkantoor en nevenvestigingen waaronder een groot aantal consultatiebureaus. Ik was steeds weer verrast door de creativiteit die Mireille in haar ontwerpen legt waarbij zij ook bij lage budgetten tot inspirerende ontwerpen komt. Mireille kan zich goed verplaatsen in de opdrachtgever en hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Met Mireille heb je een enthousiaste en bevlogen ontwerper die ook veel aandacht heeft voor de finishing touch van haar ontwerpen.

Livin ontwerp

"Wij zijn supertrots op en blij met de inrichting van ons nieuwe kantoor."

Peter Meijs - Directeur/bestuurder SDW

Mireille heeft als interieurarchitect het nieuwe kantoor van SDW ingericht aan de Bovendonk 9 te Roosendaal. Wij zijn supertrots op en blij met de inrichting van ons nieuwe kantoor. Het resultaat: open, kleurrijk, licht, ruimtelijk, sfeervol en vooral ook functioneel.Mireille is zeer gedreven, enthousiast en een vakvrouw. Dank voor alle adviezen, inzet en gedrevenheid. Ook jij mag, net als wij van SDW, supertrots zijn op het resultaat.

Livin ontwerp

"Meerwaarde van Mireille is dat ze wars is van opgeklopte design-poeha."

Sylvia Musch - Facilitair manager Pfizer Capelle a/d IJssel

Al vanaf het eerste contact voelde ik dat Mireille en ik op een lijn zaten. Los van haar creatieve ideeen en absulute know-how op haar vakgebied, is de meerwaarde van Mireille dat ze wars is van opgeklopte design-poeha. Ze kent de truukjes die in de markt worden toegepast en wijdt je daar belangeloos over in. Wat haar overigens onder de streep ook geen windeieren legt, want daardoor gun je haar weer meer business. Mireille is integer en heeft idealen. Niet in de zweverige sfeer, want ze is down-to-earth en realistisch. En - zoals gezegd - ze is gewoon een op en top vakvrouw die waanzinnig mooie dingen maakt.

Livin ontwerp

"Goed proces met
elkaar, met als resultaat een fantastische inrichting en styling!"

Patrizia van der Pligt-Wouter -Locatiemanager De Lindewaard

Voor onze nieuwe De Lindewaard te Linschoten heeft Livin regelmatig workshops georganiseerd met toekomstige medewerkers, bewoners en clientenraadsleden. Goed proces met elkaar , met als resultaat een fantastische inrichting en styling! 

Livin ontwerp

"De ziel van de school is overal voelbaar. Ik ben oprecht ontroerd..."

Debbie Roobol - Stafmedewerker Da Vinci College

Vol verwachting ben ik op de uitnodiging van Joseph ingegaan om mijn nieuwe werkomgeving aan mijn man, kids en moeder te showen (dit tezamen met nog heel veel andere enthousiaste collega`s en hun familie). Gisteravond was het dan zover, na drie weken niet op de locatie te zijn geweest kwam ik het gebouw weer in en……WAUW!!!! Wat is er veel werk verzet en wat is het ontzettend mooi geworden!! Ik wist natuurlijk wat jullie kunnen en dat jullie onwijs goed zijn in wat jullie doen, maar dat het zo gaaf zou zijn overtreft mijn stoutste dromen. Prachtig om te zien hoe alle ruimten gestyled zijn en dat door de inrichting ieder onderdeel van het gebouw zijn/haar eigen identiteit en sfeer krijgt maar de verbinding met het groter geheel (de ziel van de school) overal voelbaar is. Ik was/ben oprecht ontroerd……Dankjewel.

Livin ontwerp

"Het resultaat van deze samenwerking is een nieuwe aula die onze stoutste verwachtingen overtrof"

Drs. M.E. van der Meer Collegedirecteur Gertrudiscollege

"Livin’ maakte voor onze school in korte tijd 3 ontwerpen op basis van wensen van onze leerlingen. Samen met hen selecteerde Livin’ onderdelen uit de verschillende ontwerpen en betrok hen ook actief bij materiaal- en kleurkeuze. Het resultaat van deze samenwerking is een nieuwe aula die onze stoutste verwachtingen overtrof. Een gedateerde ruimte werd getransformeerd tot een uitnodigende en rust uitstralende lichte aula met praktische en speelse elementen waar het goed toeven is. Door ook entree en receptie dezelfde uitstraling te geven, lijkt de totale ruimte veel groter dan hij voorheen oogde." Wij zijn als livin' ook heel blij met het mooie resultaat!

Livin ontwerp

"Grote betrokkenheid, inlevingsvermogen en enthousiasme zijn terug
te zien in het resultaat"

H.C. van Randwijk - Directeur Vastgoedbedrijf Fundis

De inzet, grote betrokkenheid, inlevingsvermogen en enthousiasme zijn terug te zien in het resultaat evenals de parate kennis van cliëntgroepen in het verpleeghuis. Tevens verklaar ik dat Livin’ Interieuradviesbureau niet alleen zeer creatief te werk is gegaan maar ook voor het bovengenoemde project over voldoende praktische kennis en vaardigheden beschikt en de werkzaamheden op vakkundige wijze en in goede samenwerking met de andere uitvoerende partijen hebben uitgevoerd.

Livin ontwerp

"Het is daardoor echt een plek geworden waar je graag wil wonen, werken of bezoek wil komen. Een blij gebouw met een inrichting waar we trots op zijn! "

Madelon Sijsenaar - Manager Zorg De Pieter Raat Stichting

In september dit jaar is het woonzorgcentrum Hugo-Waard in Heerhugowaard opgeleverd. Het bestaat uit 35 tweekamer-appartementen en een (wijk)restaurant. Het gebouw is prachtig ingericht door Mireille en haar collega’s! Met warm en vrolijk kleurgebruik, mooie stoffen en comfortabel meubilair. Mireille heeft veel kennis over het inrichten van woonomgevingen voor mensen met dementie. Je ziet dit terug in de herkenbaarheid van de verschillende etages door het gebruik van specifieke thema’s en kleurgebruik. De gangen hebben allemaal heel bijzondere belevingshoekjes met fauteuils, waar mensen kunnen ontspannen, maar ook getriggerd worden door beeld & geluid. 

Het bijzondere is dat iedere (wijk)bewoner en medewerker vanaf het begin betrokken is bij de inrichting. Mireille heeft o.a. inspiratieworkshops georganiseerd waar veel mensen met plezier aan hebben deelgenomen, en waardoor men ook heel enthousiast is geraakt. Mensen enthousiasmeren, dat is ook aan Mireille toevertrouwd als geen ander! Het is daardoor echt een plek geworden waar je graag wil wonen, werken of bezoek wil komen. Een blij gebouw met een inrichting waar we trots op zijn!

Livin ontwerp

 "Beleving en ervaring staan     bij Livin voorop. "

Irma Krieg - Raad van Bestuur De Pieter Raat Stichting

Livin was nauw betrokken bij de realisatie van de nieuwbouw van Hugo-Waard in Heerhugowaard. En wat een prachtig gebouw is het geworden. Mireille en haar team hebben een duidelijke visie op het wonen van ouderen met dementie. Livin maakt blije gebouwen, en in de samenwerking zijn de dames inspirerend en enthousiasmerend. Hun advies over de kleuren en materialen zijn heel belangrijk geweest bij de warme en mooie uitstraling die het gebouw heeft. Onze bewoners kunnen rondlopen waarbij ze nisjes en hoekjes tegenkomen met dingen die herkenbaar voor ze zijn en die ze kunnen aanraken. Beleving en ervaring staan bij Livin voorop.

Livin ontwerp

" Cliënten zijn blij, medewerkers zijn trots, het is een groot feest!  "

Loes de Vries - Directeur Ronssehof

Ronssehof heeft geen moment spijt dat zij zich hebben laten overtuigen door de dames dat je ook soms eens wat moet DURVEN! En wij hebben LIVIN' het vertrouwen gegeven om ons restaurant gewaagd te restylen. Dat is een heel groot succes geworden. Cliënten zijn blij, medewerkers zijn trots, het is een groot feest! Er is in korte tijd heel erg hard gewerkt! Wat een professionals!

" Cliënten zijn blij, medewerkers zijn trots, het is een groot feest!  "

Loes de Vries - Directeur Ronssehof

Ronssehof heeft geen moment spijt dat zij zich hebben laten overtuigen door de dames dat je ook soms eens wat moet DURVEN! En wij hebben LIVIN' het vertrouwen gegeven om ons restaurant gewaagd te restylen. Dat is een heel groot succes geworden. Cliënten zijn blij, medewerkers zijn trots, het is een groot feest! Er is in korte tijd heel erg hard gewerkt! Wat een professionals!

Livin ontwerp

"Van haar voorstel werden we nog blijer en trotser dan we al waren.

Het is immers ons Fort, en nu ook met onze inrichting. Een inrichting van ons allemaal!"

Amerens Vredenberg - Manager Reinaerde

‘Livin’ een ware belevenis!

 

Blije gebouwen maakt Blije mensen.

Al direct in de eerste ontmoeting met Mireille van Driel werd ik blij, en dat ben ik ben ik nog steeds als ik in het FortWKU rond loop.

 

De werkwijze die Mireille kiest is persoonlijk. 

Met alle medewerkers (cliënten, vrijwilligers en professionals) hebben we bedacht welke uitstraling FortWKU zou moeten zijn. Ideeën zijn aan gedragen, we hebben geknutseld en er zijn allerlei kleurtjes en sfeerbeelden bij elkaar geplakt.

Mireille heeft van dit alles een hele mooie samenvatting weten te maken. Iedereen heeft zich herkend gevoelt in het voorstel waar Mireille mee terug kwam. Wat een kwaliteit laat zij hier zien!

 

Van haar voorstel werden we nog blijer en trotser dan we al waren.

Het is immers ons Fort, en nu ook met onze inrichting. Een inrichting van ons allemaal!

 

Waar ik ook helemaal blij van werd, was het uitgangspunt om zoveel mogelijk te doen met bestaande materialen.

Zo zijn saaie kantoortafels omgetoverd tot tafels waar je met whiteboard stiften op kunt tekenen en hebben de bijbehorende stoelen nu super gave prints in wilde kleuren. Duurzaam en kostenbesparend. Beter kan niet naar mijn idee.

 

bottom of page