top of page

EEN OVERZICHT

VAN ONZE

BLIJE GEBOUWEN

Benieuwd wat
wij voor u kunnen
betekenen?

Livin ontwerp

GEZONDHEIDSZORG

Livin' verzorgt al meer dan 15 jaar unieke concepten binnen de zorg.  Onze specialisatie is het maken van ontwerpen voor ouderen met dementie waarin de beleving centraal staat. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring op andere vlakken van de gezondheidszorg Waaronder consultatiebureaus, ziekenhuizen en de gehandicaptenzorg.

Livin ontwerp

ONDERWIJS

Wij maken ontwerpen voor zowel nieuwbouw als renovatie voor zowel de aula als de overige ruimtes van scholen. Onze ervaring is dat de aula het centrale punt van de school is waar leerlingen iedere dag samen komen om te lunchen, huiswerk te maken, met elkaar te overleggen of heerlijk samen te ontspannen tussen de lessen door.

Livin ontwerp

KANTOOR

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van "anders werken" voor zowel grote als kleine bedrijven. In deze concepten werken wij samen met de medewerkers en het management om zo tot het best passende concept te komen. Omdat iedere organisatie uniek is ontstaat er iedere keer een verrassend eindresultaat!

Livin ontwerp

OVERIG

Naast de gezondheidszorg, onderwijs en kantoor doen wij ook andere zowel kleine als grote projecten zoals bijvoorbeeld het inrichten van een theehuis voor WKU 't Fort. Wij denken graag mee om van iedere ruimte een unieke passende ruimte te maken waar een ieder zich thuis voelt!

bottom of page