Renovatie voormalig bankgebouw

Bijgewerkt: jun 22



Het voormalige bankgebouw in Rockanje heeft een flinke metamorfose ondergaan. De binnenkant is volledig gestript en voorzien van een nieuwe indeling met veel transparantie. 

Door de nieuwe indeling zijn er kantoren, flexplekken en voldoende overleg ruimtes. Op de bovenste verdieping is een lunchcafé gecreëerd waar je elkaar informeel kan ontmoeten, maar waar ook ruimte is om te werken of te overleggen. 

Bij binnenkomst voel je direct dat het hier om mensen gaat, dat waar zij voor staan! Zo hebben wij in samenspraak met de werkgroep gekozen voor grote zwart-wit foto's van senioren, in combinatie met heldere sprekende kleuren. Hierdoor ontstaat een dynamisch geheel, wat inspireert en verrast! Zie bijgaande link voor het resultaat Film Renovatie

7 keer bekeken
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - grijze cirkel
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
Livin' Ontwerpbureau B.V. - Straatweg 158 - 3621 BW Breukelen - 0346 820 679 - info@livinontwerp.nl